Tyskar och dess bröllop.

2012-08-13 14:28:26
Jag kan ju berätta historien som jag berättat för väldigt många, men kankse inté för er..
Det hände i fredags när jag, Astrid och Maja skulle cykla på Visingsö (Det började med att jag och Astrid missade bussen, men det behöver vi inte ta upp..).
Iallafall vi hade cyklat ner till södra änden till Näs, där skulle vi äta för vi hade med oss mat. Vi hoppade upp uppepå ''ruinerna'' som är där och tänkte att vi skulle äta där. Vi skulle nog precis börja ''duka fram'' men då ropar en kvinna nerifrån ruinerna såhär ''tjejer, det är två tyskar som ska gifta sig här nu, skulle ni vilja vara vittnen?'' Och vi bara ''eehm jaa'' och så hoppade vi ner och va med på bröllopet. Det va bara dom två tyskarna som skulle gifta sig och sen två svenskar som typ läste upp nåt vigselpapper på engelska,  inga gäster eller nåt.
-
Vi stod där så snällt och prydligt. haha.
-
Men sen då när själva ''vigsel-akten'' va avslutad så sa tysken som gift sig att vi kunde hänga med till bilen så skulle vi få en present, så vi gjorde det. Och.. så fick vi en champagneflaska... hahahh, men killen som va svensk så till tysken att vi va för unga, men vi sa att vi skulle överlåta den till våra föräldrar, så vi gjorde det. :)
-
Sen igår så läste jag att vittnen på bröllop i -sverige måste vara över 18år för att bröllopet ska gilltras, så.. tyskarna är inte gifta nu igentligen. hah!
-
Han tysken som gifte sig måste varit otroligt historie intresserad, för att han var en exakt kopia av denna svenska kungen (typ Oskar Gustaf Adolf) jag skojar inte! Han hde mustach och små runda glasögon, ååh, jag trodde nästan det va han. Tyskarna va typ i 55-60års åldern.
jaa, hujedamej vilket äventyr! ;)
-
Men nu får ni en bild från visingsö från när vi stannade till vid ett stort solros fält. :)
eller ni får tre bilder, fast samma bild, olika redigeringar. Så ifall ni inte har något att göra kan ni ju skriva en liten kommentar om vilken ni tycker är finast.

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Har du nån blogg?:

Kommentar:

Trackback