ytterliggare en fototävling

2012-05-12 16:00:08
Jaa.. jag veeet, jag är redan med i 2 fototävlingar. Men... här kommer en tredje :')
höhööh
.
jomen dä'la bra med fototävlingar! Man kan ju lixom vinna nånting som man kanske tänkt att köpa. Det kan ni ju inte motargumentera kära ni.
.
Vad freääent att jag kunde ett sånt smart-ord som bara Alice kan i vanliga fall.. vet dock inte om det kom in på rätt ställe. Ja, men aah, Alice kan alltid massa konstiga ord, vet inte hur många ggr jag frågat henne ''vad betyder det?''. Nämen det är bra att jag frågar iaf, annars tror jag nog bara jag skulle ha hälften så många hjärnceller. Så det är ju bra..., jättebra. jaaaaaahopp.
.
Ni kanske har märkt att jag inte kanske är sådära superserriös i mina fina SUPERINLÄGG, oså.. men om ni finner det irriterande, nedstämmande, relevant eller frätande så är det bara att hojta till så ska jag försöka trappa ner lite på den fronten :')
.
kom till saken Ellen, kom till saken.
.
nu börjar det normala inlägget så ifall ni inte vill läsa lite spontanskrivning som är min kind of ''humour'' så kan ni börja läsa här, tack :
.
JA, jag är med i en fototävling på oliviasfotoblogg.blogg.se, med temat ''en bild som får dig att le'' och man kan vinna ett presentkort på 200 spänn på tvspelsweb.se, klicka på bilden för att komma till tävlingen :) Jag vill vinna denna ''prudukt''.
.
Jag har valt denna bild, för att jag alltid blir glader av den. Den är bara så ljus oså. Har aldrig varit i Storbritannien men det verkar vara väldigt mysigt där. Och av denna bilden vill jag bara åka dit ännu mer.

Postat av: Jonna Erlandsson

Hej!

Jag har nu valt ut finalister ur tävlingen där du kan vinna 250kr i presentkort hos tvspelsweb. In och kolla om du blev en av de åtta finalisterna, om inte så rösta på din favorit och håll utkik efter en ny tävling i framtiden!

Kramhttp://jonnaerlandsson.se/blog/entry/28571

2012-05-12 @ 19:12:35
URL: http://jonnaerlandsson.se/blog
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-05-13 @ 16:21:00
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hej! Superkul att du ville vara med i veckans blogg! :D

Nu är tävlingen avslutad, gå in och kolla om du blev en av vinnarna eller anmäl dig igen! :)http://klintan.webblogg.se/2012/may/vinnarna-av-veckans-blogg-ny-omgang.html#comment:)

2012-05-13 @ 16:27:39
URL: http://klintan.webblogg.se/
Postat av: lina

såå fin bild! C:

2012-05-13 @ 17:53:25
URL: http://linannas.blogg.se/Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Har du nån blogg?:

Kommentar:

Trackback